Boende Koh Lanta

Ett paradis för dig

Att slappa och umgås

Semester är skönt och det är alltid roligt och spännande att åka till ett exotiskt land. I Thailand kan man göra nästan vad som helst, såvida du har tid och pengar. Men vi tänkte prata om de mindre aktiviteterna, det som man faktiskt kommer att spendera mest tid att göra.

Slappa

SunbathingVisst är det skönt att ligga och slappa i solen? Man beställer en drink och sätter sig i sanden. Eller så sitter man på en liten kaffebar och dricker in atmosfären. Man får tid att känna sig svensk: soldyrkande och med mobile i handen. För tidsfördriv en hel vanlig eftermiddag kan man titta in på Facebook och chatta med kompisar. Eller så går du in på vasacasino.se och kollar upp de bästa spelbonusarna på nätet. Varför inte läsa en svensk dagstidning på nätet och se vad som händer i landet du lämnat? Nu när du rest hela vägen hit ska du ta dig tiden att slappna av. Hitta en plats där du kan får vara själv, om det så är ditt hotellrum, och bara njut av stillheten och värmen.

Umgås

Thailand är långt från likt Sverige. Det är en helt annan kultur och ett helt annat folk. Du kommer att finna det svårt att få ha din egen personliga sfär ifred. Vi blir ofta lite nervösa och illa till mods om en främling ställer sig lite för nära eller vill kramas efter första besöket. Det finns studier som visar att den personliga sfären ligger normalt mellan 20 och 40 centimeter, men vi är ganska säkra på svenskar vill ha lite mer utrymme än så. I Thailand kan du glömma det. Det är trångt och alla vill heja, prata med dig eller sälja något. Du kommer att lära dig socialisering på en helt ny nivå. Och du kommer att älska det! Här är det lätt att få vänner och snart kommer de att flockas runt dig. Var glad, respektfull och nyfiken. Lev livet och upptäck landets befolkning.