Boende Koh Lanta

Ett paradis för dig

Flyg till värmen

Det är bara att tacka för en fantastisk skön, svensk sommar. Efter senaste tidens prövningar med restriktioner och pandemi var den mycket välbehövlig. Men nu nalkas hösten och med den kommer kyla och mörker.

Då är det trevligt att ha något nytt och spännande att se framemot och varför inte en resa, till ett outforskat land med nya intryck?

Ett miljömedvetet val

Costa Rica, med dess nästintill orörda natur, bjuder på många upplevelser. Dessutom strävar landet efter ett ekologiskt, hållbart fokus och attraherar idag ekoturister. Man arbetar aktivt med att utveckla program för hållbar turistcertifiering och gör extra insatser för att bevara miljön och lokalsamhället.

Dagens turister möts av vänliga invånare, ett stabilt politiskt klimat och en blandning av god mat, äventyr och vild djur. Det finns bland annat 29 nationalparker och 19 viltreservat att besöka, med en flora och fauna som inte har sin motsvarighet någon annanstans. Costa Rica är alltså dels ett miljömedvetet alternativ och dessutom ett paradis att vistas i.

Skräddarsy din resa

Friheten med att skapa sin egen resa går inte att underskatta. Med bara några få knapptryckningar befinner du dig snart på Costa Ricas vackra stränder. Klicka här och flyg till värmen.