Boende Koh Lanta

Ett paradis för dig

Jämför alltid flygpriser

För dig som planerar att resa till Thailand så är det alltid en fördel att jämföra flygpriser. Till just Thailand så finns det 14 populära städer att resa till. Bangkok och Phuket ligger i topp på platser som man gärna flyger till. Till Phuket så är maj den billigaste månaden att resa och priserna från Stockholm kan ligga på mellan 4000 till 8000 kronor beroende på när du reser.

Hitta bästa flygpriset

På nätet så finns det flera sajter som jämför flygpriser, avionero.se är en av dessa där du på ett enkelt sätt kan kolla upp flyg mellan exempelvis Stockholm och Thailand. Du får upp förslag på platser som du kan flyga från Stockholm till. Välj aktuell ort som du vill resa till, välj också ett avresedatum och när du vill åka hem igen. Du få då upp förslag på flyg till aktuell ort. Välj det som passar bäst för er och boka med passande resebolag.

Att tänka väl på plats i Thailand

Mellan november och februari så är det populärt att åka till Thailand. Som alltid så kan det finnas de som försöker erbjuda billiga alternativ av olika slag när du väl är på plats i Thailand. Det kan vara bra att iaktta försiktighet med billiga stadsrundtur med tuk tuk och liknande. Det finns tips på vad man kan tänka på hos olika resesajter på nätet, expressen.se har sin Allt Om Resor som ger dig bra tips inför din Thailandsresa.